Esittelyssä Pirjo Kilpeläinen

Olen maaliskuussa 66v täyttävä janakkalalainen terveydenhoitaja. Vietän parhaillaan vuosilomaa ja jään siitä eläkkeelle 1.4.2021.

1.6.1982 tulin töihin Janakkalan terveyskeskuksen neuvolaan. Olen työskennellyt perhesuunnittelu-, äitiys ja lastenneuvoloiden lisäksi kouluterveydenhuollossa ja työterveyshuollossa. Työurani alkuvuosina oli myös kotisairaanhoidon lauantain päivistysvuoroja, jolloin tein kotikäyntejä ikäihmisten luokse ja pidin avosairaahoidon vastaanottoa kuntalaisille.

Olen siis saanut olla tekemisissä kaiken ikäisten janakkalalaisten kanssa eli vauvasta vaariin ja muksusta mummoon kaikki ikäluokat ovat tulleet tutuksi. Jokaisessa ikäryhmässä on paljon iloja, mutta myös monia haasteita. Mielestäni näihin haasteisiin pitää puuttua mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Siksi ennaltaehkäisevä työ ihmisten hyväksi on ollut aina sydämenasiani.

Työni on ollut itsenäistä ja vastuullista, mutta yksin ei kukaan pysty kokonaisuutta hallitsemaan, joten moniammatillisesti rakentavassa yhteistyössä toisia arvostaen ja kunnioittaen tätä työtä tulee tehdä ja kehittää yhä enemmän.

Elämässäni on uuden ajanjakson aika ja olen valmis siirtymään uusiin haasteisiin. Koen, että minulla riittää puhtia ja innostusta ottaa uusia haasteita vastaan. Siksi olen lähtenyt mukaan Janakkalan kokoomuksen ehdokkaaksi vuoden 2021 kuntavaaleihin.

Fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen hyvinvointi on jokaisen kuntalaisen oikeus.

Haluan, että kuntalainen pääsee nopeasti ja joustavasti hoitoon. Suorat henkilökohtaiset kontaktit niin puhelimitse kuin vastaanotolla ovat tärkeitä sekä yhteistyön lisääminen ja kehittäminen kunnan ja yksityisten toimijoiden kesken.

Motto; Sinua kuunnellen - aidosti yhteistyössä

Kun kylillä näemme, ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan kuulumiset mieltäsi askarruttavat asiat!